ŞANLIURFA / CEYLANPINAR - Muratlı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

Muratlı Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenleri olarak her yıl düzenlediğimiz geleneksel toplu iftar yemeğinde bir araya geldik. Emeği geçen herkese teşekkür edreriz.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmeni Ufuk KASAB öncülüğünde Ceylanpınar İlçe Sağlık Müdürlüğü ile iletişime geçildi ve Sağlık personeli olarak (Hemşire, Diyetisyen ve Ebe) görev yapan memurlar okulumuza davet edildi. Öğrencilerimizde mesleki alanlarda farkındalık oluşturmak adına yapılan bu çalışmada emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

SEVGİLİ GENÇLER, ŞANLIURFA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN HAZIRLANAN MESLEKİ VE TEKNİK ORTAÖĞRETİM SİSTEMİ  BAŞLIKLI AŞAĞIDAKİ DOSYAYI MUTLAKA İNCELEYİNİZ. OKULUMUZ HAKKINDA MERAK ETTİĞİNİZ KISA BİLGİLER DE DOSYADA MEVCUTTUR.

MURATLI ÇPAL AİLESİ