T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / CEYLANPINAR - Muratlı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Muratlı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon
05055648627
Belgegeçer
0
WEB
https://muratlicokprogramlianadolulisesi.meb.k12.tr
Adres
Muratlı Mah. Muratlı sk. No419
Vizyon
Eğitimde kalite ve başarı ile öğrenci yetiştiren seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Ülkemize ve insanlığa yararlı, sosyal sorumluluk bilinci yüksek, manevi ve etik değerlere saygılı, düşünmeyi ve öğrenmeyi öğrenmiş, yaratıcı, üretken, bağımsız ve eleştirel düşünen, uluslararası mesleki yeterliliklere ve niteliklere sahip, geleceğin lider şahsiyetlerini yetiştirmektir.
Başarılar
Politikamız Eğitim-öğretim faaliyeti yapan kurumumuz aşağıdaki ilkeleri politikası olarak benimser;  Tüm çalışanlarımıza , iş güvenliği ve bilincini yaymak.  Eğitimlerle bilgi ve becerilerini artırmak,  Takım çalışması prensibini benimsetmek ve böylece sürekli gelişme faaliyetlerine katkıda bulunmalarını sağlamak.  Bina ve eklentilerinin kirliliğinin önlenmesi ve nin korunmasını sağlamayı,  , iş güvenliği ve yönetim sistemleri ile ilgili yasal mevzuatlara ve diğer şartlarına uymayı,  Sürdürülebilir İSGS oluşturarak kurumsal performansını sürekli geliştirmeyi,  Tüm çalışanlarımız ve öğrencilerimiz için sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturmayı ve ekipmanı sağlamayı,  Çalışanlarımızın ve öğrencilerimizin , iş güvenliği ve yönetim sistemleri alanında zengin içerikli faaliyetlerle eğitim ve bilinç düzeyini sürekli geliştirmeyi,  ,iş güvenliği ve yönetim sistemlerini uygulayarak eğitim bölgemizde örnek bir Kurum olmayı,  Entegre Yönetim Sistemlerinin uygulanması ile akademik başarının arttırılmasına katkı sağlamayı,  İSG’nde görev alan çalışanların önerilerini ve tespitlerini YGG’de değerlendirmeyi,
Öğretmen :30
Öğrenci :452
Derslik :22
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2520
Revir:1
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler
Başlama : 08:30 Bitiş : 16:20
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Okulumuza ulaşım servis ve şehirler arası araçlar ile sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Muratlı mahallemizde 1 sağlık ocağı, 1 jandarma karakolu, 1 ekmek fırını, 3 bakkal dükkanı bulunmaktadır. Kanalizasyon, alt yapı ve iletişim sorunu yoktur.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Ceylanpınar İlçesine 18 km, Şanlıurfa il merkezine 150 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
TÜBİTAK BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları
Yazdır